Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Slapen / Boxsprings / Boxspring 1670 elektrisch

Boxspring 1670 elektrisch

Boxspring 1670 elektrisch

Interliving boxspring 1670 is een stijlvolle boxspring van hoge kwaliteit met een hoog-laag pocketveren box. Deze pocketveren bieden de optimale ondersteuning voor uw lichaam. Boxspring 1670 is ook vlak verkrijgbaar.

Combineer de box met je favoriete matras voor een perfecte nachtrust en kies uit meer dan 60 stof- en lederlookkleuren.

Interliving boxspring 1670 is verkrijgbaar vanaf 2889,-

Goed slapen in stijl

Geef goed slapen de aandacht die het verdient en creëer een gerieflijke slaapkamer in uw geheel eigen stijl. Interliving reikt u aan wat u daarvoor nodig heeft: doordacht ontworpen slaapkamermeubels in onderscheidend modern en elegant design.

Slaapkamer inrichten is maatwerk

Dankzij ons maatwerk in slapen kunt u de slaapkamer uit uw dromen inrichten met Interliving-slaapkamermeubels die kunt u afstemmen op uw interieursmaak en slaapgewoontes.

 

Uw comfort staat voorop en dus werkt Interliving met strenge kwaliteitseisen. Doordachte materiaaltoepassing staat er garant voor dat er voor ieder type slaper een goed ventilerend en optimaal ondersteunend (top)matras in onze collectie zit.

 

Omdat het oog ook wat wil als u wakker bent, heeft u volop stijlkeuzes. Denk aan prachtige stoffen in gevarieerd kleurenpalet voor boxsprings met opties voor eigenzinnig luxe afwerking met sierstiksels en als punt op de i pootjes in diverse stijlen.

Beste meubels voor uw slaapkamer

Kortom: de beste meubels voor uw slaapkamer zijn mooi én comfortabel. Voor de Slapen-collectie selecteerden wij luxueuze boxsprings, stijlvolle nachtkastjes en hotelkwaliteit (top)matrassen.

Op al deze slaapkamermeubels geven wij u met een gerust hart 5 jaar garantie.