Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving_fabrieks_garantie_icoon_NL
Home / Slapen / Kasten / Zweefdeurkast Marcella

Zweefdeurkast Marcella

Zweefdeurkast Marcella

Zweefdeurkast Marcella van de Interliving slapen collectie is een 3 deurs zweefdeurkast met een zijdengrijze romp, een grijze spiegel deur en 2 deuren van witglas. de kast bevat een luxe rek-element. Het getoonde model is B240xD69xH240 cm en beschikt over vele extra opties zodat u uw kast geheel zelf kunt samenstellen naar uw eigen wensen. 

 

Daarnaast heeft zweefdeurkast Marcella nog andere extra opties, zoals een ladeninzet, demperbeslagen, kleerhanger houder, een led lichtband set, en extra legplanken. Diverse andere opties leverbaar.

 

Interliving zweefdeurkast Marcella is verkrijgbaar vanaf €1899,-

Goed slapen in stijl

Geef goed slapen de aandacht die het verdient en creëer een gerieflijke slaapkamer in uw geheel eigen stijl. Interliving reikt u aan wat u daarvoor nodig heeft: doordacht ontworpen slaapkamermeubels in onderscheidend modern en elegant design.

Slaapkamer inrichten is maatwerk

Dankzij ons maatwerk in slapen kunt u de slaapkamer uit uw dromen inrichten met Interliving-slaapkamermeubels die kunt u afstemmen op uw interieursmaak en slaapgewoontes.

 

Uw comfort staat voorop en dus werkt Interliving met strenge kwaliteitseisen. Doordachte materiaaltoepassing staat er garant voor dat er voor ieder type slaper een goed ventilerend en optimaal ondersteunend (top)matras in onze collectie zit.

 

Omdat het oog ook wat wil als u wakker bent, heeft u volop stijlkeuzes. Denk aan prachtige stoffen in gevarieerd kleurenpalet voor boxsprings met opties voor eigenzinnig luxe afwerking met sierstiksels en als punt op de i pootjes in diverse stijlen.

Beste meubels voor uw slaapkamer

Kortom: de beste meubels voor uw slaapkamer zijn mooi én comfortabel. Voor de Slapen-collectie selecteerden wij luxueuze boxsprings, stijlvolle nachtkastjes en hotelkwaliteit (top)matrassen.

Op al deze slaapkamermeubels geven wij u met een gerust hart 5 jaar garantie.