Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Slapen / Ledikanten / Ledikant Carmen

Ledikant Carmen

Ledikant Carmen

Interliving ledikant Carmen vlak. Slapen op een ledikant met een luxe uitstraling, dat doet u met dit exemplaat van Interliving. Ledikant Carmen is gestoffeerd met een schitterende bouclé in een zachte zandtint, heeft moderne, zwarte poten en is voorzien van een bijzonder mooi hoofdbord. Met matrassen en lattenbodems van de hoogste kwaliteit voor ultiem comfort tijdens het slapen.

 

Combineer het ledikant met bijpassend nachtkastje Carmen voor een samenhangend geheel. 

 

Interliving ledikant Carmen is verkrijgbaar vanaf € 2149,-

 

Goed slapen in stijl

Geef goed slapen de aandacht die het verdient en creëer een gerieflijke slaapkamer in uw geheel eigen stijl. Interliving reikt u aan wat u daarvoor nodig heeft: doordacht ontworpen slaapkamermeubels in onderscheidend modern en elegant design.

Slaapkamer inrichten is maatwerk

Dankzij ons maatwerk in slapen kunt u de slaapkamer uit uw dromen inrichten met Interliving-slaapkamermeubels die kunt u afstemmen op uw interieursmaak en slaapgewoontes.

 

Uw comfort staat voorop en dus werkt Interliving met strenge kwaliteitseisen. Doordachte materiaaltoepassing staat er garant voor dat er voor ieder type slaper een goed ventilerend en optimaal ondersteunend (top)matras in onze collectie zit.

 

Omdat het oog ook wat wil als u wakker bent, heeft u volop stijlkeuzes. Denk aan prachtige stoffen in gevarieerd kleurenpalet voor boxsprings met opties voor eigenzinnig luxe afwerking met sierstiksels en als punt op de i pootjes in diverse stijlen.

Beste meubels voor uw slaapkamer

Kortom: de beste meubels voor uw slaapkamer zijn mooi én comfortabel. Voor de Slapen-collectie selecteerden wij luxueuze boxsprings, stijlvolle nachtkastjes en hotelkwaliteit (top)matrassen.

Op al deze slaapkamermeubels geven wij u met een gerust hart 5 jaar garantie.