Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Kasten / Wandkast

Wandkast

Deze wandkast van Interliving is een elegant, strak vormgegeven wandkast die in vele uitvoeringen samengesteld kan worden. Een moderne blikvanger die geheel naar wens opgebouwd en ingevuld kan worden want er zijn oneindig veel mogelijkheden qua indeling, afwerking en kleur.

 

De afgebeelde wandkast kost € 8975,-

Maatwerk in meubels​

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid.

Individueel interieur

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.