Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Tafels / Eettafel IL 5108 Rond

Eettafel IL 5108 Rond

Eettafel IL 5108 Rond

Eetkamertafel Interliving 5108 Rond is een stijlvolle en moderne tafel, maar kan ook erg knus zijn. De tafel is ideaal voor een klein gezin met een moderne smaak. Daarbij is eetkamertafel Interliving 5108 gemaakt van de beste en kwaliteitsvolle materialen.


Interliving eetkamertafel 5108 Rond is verkrijgbaar vanaf €1189,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur​

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit​

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.