Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Keukens

Keukens

Interliving geeft vorm aan keukens

De keuken van tegenwoordig is meer dan een ruimte waar u komt voor koken en eten. Het is uitgegroeid tot het levendige middelpunt van het huis, een leefruimte die vloeiend overloopt in het woongedeelte. Een belevingswereld op zich. Met de vindingrijke keukenontwerpen van Interliving kunt u comfortabel koken in een opvallende designkeuken die naadloos aansluit op uw woon- en leefstijl en een persoonlijk visitekaartje vormt.

Keuken ontwerpen in uw stijl

Een mooi lijnenspel, luxe materialen, prettige werkrouting en vernuftige kastininrichting. Het zijn de zaken die de Interliving-keuken onderscheiden. 

Een unieke keuken in uw eigen stijl ontwerpt u samen met deskundige adviseurs van Interliving-verkooppunten. Zij inventariseren uw wensen en adviseren u over bijpassende mogelijkheden.

Kwaliteit in de keuken

Om te komen tot de voor Interliving kenmerkende exclusieve uitstraling en kwaliteit leveren wij vakkundig maatwerk en wordt voor elk detail in uw keuken gewerkt met eersteklas materiaal. 

We geven u graag een idee van de mogelijkheden om uw keuken perfect passend te maken voor u en uw huisgenoten. U kunt kiezen voor extra hoge en diepe onderkasten. Uw keuken overzichtelijk maken met perfect ingedeelde en geruisloos lopende lades, het design tot in de puntjes doorvoeren met zijkanten van stijlvol zwart rookglas en keukenkasten die zowel aan de binnen- als buitenzijde worden afgewerkt in de kleur van uw keuze.

 

Besluit u een Interliving-keuken te kopen, dan weet u: mijn keuken is ontworpen vanuit hart en met verstand, samengesteld op basis van uw individuele wensen en gemaakt volgens strenge kwaliteitsnormen in een gerenommeerde Duitse keukenfabriek.

 

Mijn Interliving keuken is made for me.