Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Made for me

Design meubels - made for me

Maatwerk in meubels

Interliving geeft vorm aan wonen door moderne collecties van doordachte design meubels met een tijdloze allure. Maar meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubels met eigenheid.

Individueel advies

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio altijd voor u klaar. Samen met u creëren zij het ideale interieur dat past bij uw individuele karakter.

Garantie op kwaliteit

Elk meubel wordt met de grootste zorg en volgens hoge kwaliteitstandaarden gemaakt. Deze kwaliteitstandaarden draaien vooral om de duurzaamheid en productkwaliteit en worden getest volgens de DIN- en RAL-kwaliteitsrichtlijnen van de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

Onze collectie is alleen te verkrijgen bij gespecialiseerde meubelwinkels. Zo waarborgen wij onze kernwaarden Kwaliteit, Design en Individualiteit.

Interliving is Made for you!