Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Slapen / Matrassen / Matras IL Kashmir 750

Matras Interliving Kashmir 750

Matras Interliving Kashmir 750

Matras Interliving Kashmir anatomic 750 is een pocketveren matras met 300 veren per vierkante meter. Het matras heeft 7 ergonomische comfortzones en heeft aan beide zijde een afdeklaag van 4cm Gelpulse voor een extra comfort gevoel. Het matras is uitgerust met een handgenopte luxehoes met Kashmir inside doorgestikt met 2cm hybrid foam. Matras Interliving Kashmir Anatomic 750 is 28cm hoog en is verkrijgbaar in medium of firm.


Matras Interliving Kashmir anatomic 750 is verkrijgbaar vanaf €1019,-

Goed slapen in stijl

Geef goed slapen de aandacht die het verdient en creëer een gerieflijke slaapkamer in uw geheel eigen stijl. Interliving reikt u aan wat u daarvoor nodig heeft: doordacht ontworpen slaapkamermeubels in onderscheidend modern en elegant design.

Slaapkamer inrichten is maatwerk

Dankzij ons maatwerk in slapen kunt u de slaapkamer uit uw dromen inrichten met Interliving-slaapkamermeubels die kunt u afstemmen op uw interieursmaak en slaapgewoontes.

 

Uw comfort staat voorop en dus werkt Interliving met strenge kwaliteitseisen. Doordachte materiaaltoepassing staat er garant voor dat er voor ieder type slaper een goed ventilerend en optimaal ondersteunend (top)matras in onze collectie zit.

 

Omdat het oog ook wat wil als u wakker bent, heeft u volop stijlkeuzes. Denk aan prachtige stoffen in gevarieerd kleurenpalet voor boxsprings met opties voor eigenzinnig luxe afwerking met sierstiksels en als punt op de i pootjes in diverse stijlen.

Beste meubels voor uw slaapkamer

Kortom: de beste meubels voor uw slaapkamer zijn mooi én comfortabel. Voor de Slapen-collectie selecteerden wij luxueuze boxsprings, stijlvolle nachtkastjes en hotelkwaliteit (top)matrassen.

Op al deze slaapkamermeubels geven wij u met een gerust hart 5 jaar garantie.