Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Banken / Bank IL 5561

Bank IL 5561

Bank IL 5561

Met bank IL 5561 haalt u kwaliteit, maatwerk en pure luxe in huis en is het perfecte voorbeeld van stijlvol wonen. Deze bank met luxueuze look en een strak design heeft prachtige highlights zoals de schitterende designpoot, wordt gehuld in de meest chique stoffen van hoge kwaliteit en is afgewerkt met nauwkeurige precisie. IL 5561 stelt u geheel naar wens samen, zodat uw woondroom werkelijkheid wordt.

 

Bank IL 5561 is verkrijgbaar vanaf 5999,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.