Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Banken / Bank IL 5562

Bank IL 5562

Bank IL 5562

Deze bank met luxe uitstraling en een strak, modern design is verkrijgbaar in chique stoffen van hoge kwaliteit en is afgewerkt met pure precisie. Het zitcomfort is bovendien optimaal te noemen met eem zitvulling van veerkrachtig koudschuim en een rugvulling van heerlijk zachte comforel. Bank IL 5562 wordt aan de hand van uw wensen en voorkeuren samengesteld tot een uniek, exclusief meubel.

 

Bank IL 5562 is verkrijgbaar vanaf € 3698,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.