Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Banken / Bank IL 5563

Bank IL 5563

Bank IL 5563

Bank IL 5563 is het toonbeeld van stijlvol wonen. Deze bank met luxe uitstraling en een strak design heeft prachtige highlights als de schitterende designpoot en het tussenelement van wengé voor een opvallende twist. Bank IL 5563 is verkrijgbaar in chique stoffen van hoge kwaliteit en is afgewerkt met pure precisie. Het zitcomfort van deze bank is bovendien ook erg aangenaam, want met een zitting gevuld met nosagvering, koudschuim en dacron zit u op rozen. IL 5563, van 100% Nederlandse productie, stelt u naar uw wensen en voorkeuren samen.

 

Bank IL 5563 is verkrijgbaar vanaf 4399,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.