Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Fauteuils / Fauteuil IL 4591

Fauteuil IL 4591

Fauteuil IL 4591

Verken het ultieme comfort met draaifauteuil IL 4591. Dankzij zijn roterende functie en weelderige zitcomfort, gecombineerd met een royale breedte van 90 cm, biedt deze fauteuil de ideale samensmelting van stijl en gemak, waardoor je moeiteloos kunt genieten tijdens het kijken van uw favoriete serie of het lezen van een spannende roman. De zitting van deze verfijnde fauteuil is voorzien van singelbanden, waardoor het zeer elastisch is en het de veerkracht behoudt die deze fauteuil zo comfortabel maken. Over de uitstraling hoeven we het niet te hebben, zo mooi is deze!

 

Fauteuil IL 4591 is verkrijgbaar vanaf 969,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur​

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit​

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.