Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Relaxfauteuils / Relaxfauteuil Katharine

Relaxfauteuil Katharine

Relaxfauteuil Katharine

Relaxfauteuil Katharine van de Interliving wonen collectie is een model met vele verschillende opties en mogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een hoge of lage rug en kunt u zelf kiezen welk onderstel u graag zou willen onder deze relaxfauteuil. Relaxfauteuil Katharine is daarbij ook verkrijgbaar in verschillende stof- en lederlookkleuren.

Relaxfauteuil Katharine is verkrijgbaar vanaf €3259,- euro

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.