Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Stoelen / Eetkamerbank IL 5114

Eetkamerbank IL 5114

Eetkamerbank IL 5114

Eetkamerbank IL 5114 is elegante, moderne eetkamerbank. Deze eetkamerbank kunt u naar wens samenstellen. Zo kunt u kiezen uit rechte poten of een sledevoet, diverse stoffen of hoogwaardig leder. Ook is hij in diverse afmetingen verkrijgbaar. Eetkamerstoel IL 5112 is met zijn metalen onderstel en moderne vormgeving bijzonder geschikt om te combineren met deze eetkamerbank.

 

Eetkamerbank IL 5114 is verkrijgbaar vanaf € 1009,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur​

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit​

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.