Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Stoelen / Eetkamerbank IL 5569

Eetkamerbank IL 5569

Eetkamerbank IL 5569

Ervaar het genot van verfijning met onze exclusieve IL 5569 eetkamerbank, die met zijn aantrekkelijke rondingen en vormen een chic element toevoegt aan de eetomgeving. Deze eetbank is eveneens beschikbaar in een ovale vorm, waardoor hij perfect past bij zowel rechthoekige als ovale tafels. Met dit eigentijdse meesterwerk voegt u een subtiele toets van elegantie toe aan iedere eetruimte.  Eetkamerbank IL 5569 zit bovendien ook zeer comfortabel door de met comforel en polyether vulling gevulde rugkussens en een zitvulling van koudschuim gecombineerd met viscoschuim. Lekker lang tafelen doet u dus zonder problemen op deze schitterende bank!

 

Eetkamerbank IL 5569 is verkrijgbaar vanaf 2149,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur​

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit​

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.