Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving_fabrieks_garantie_icoon_NL
Home / Wonen / Stoelen / Eetkamerstoel IL 5113

Eetkamerstoel IL 5113

Eetkamerstoel IL 5113

Eetkamerstoel IL 5113 is een eetkamerstoel met een modern design uit de collectie van Interliving. Deze eetkamerstoel biedt een bijzonder goed comfort en is verkrijgbaar in verschillende stof- en lederkwaliteiten en kleuren. Daarnaast is eetkamerstoel IL 5113 ook draaibaar leverbaar met memory stand.

 

Eetkamerstoel IL 5113 is verkrijgbaar vanaf € 369,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur​

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit​

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.