Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Stoelen / Eetkamerstoel IL 5568

Eetkamerstoel IL 5568

Eetkamerstoel IL 5568

Onderga de ultieme samensmelting van stijl en comfort met IL 5568 eetkamerstoel/fauteuil. Ontdek de eetkamerstoel, die het gemak van een fauteuil combineert met de functionaliteit van een eetkamerstoel. Met zijn draaibare ontwerp en ongeëvenaard zitcomfort, stelt IL 5568 je in staat om moeiteloos en met stijl de hele avond te borrelen of te tafelen. Kortom, stoel IL 5568 biedt u de perfecte balans tussen luxe en functionaliteit voor elke eetervaring.

 

Eetkamerstoel IL 5568 is verkrijgbaar vanaf 1119,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur​

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit​

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.