Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Tafels / Eettafel IL 5565

Eettafel IL 5565

Eettafel IL 5565

Eetkamertafel Interliving 5565 is een stijlvolle en solide tafel gemaakt van de beste en kwaliteitsvolle materialen. Interliving tafel 5565 heeft een bijzonder mooi afgewerkt tafelblad gecombineerd met een bijzondere poot.

 

Interliving eetkamertafel 5565 is verkrijgbaar vanaf 2539,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur​

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit​

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.