Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving geeft vorm aan wonen

Home / Wonen / Tafels / Eettafel IL 5564

Eettafel IL 5564

Eettafel IL 5564

Stijlvol tafelen doet u aan eettafel IL 5564. Deze in Nederland geproduceerde eettafel is een lust voor het oog! Ten eerste, omdat deze is gemaakt van massief eiken wat direct zorgt voor een statement in uw eetkamer en ten tweede door de ronde vorm en de gave kruispoot. Eettafel IL 5564 is verkrijgbaar in alle NCS en RAL kleuren, zodat deze eyecatcher naadloos aansluit op de rest van het interieur van uw eethoek. Maar dat is niet het enige. U heeft bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te kiezen voor een metallic of een matte finish en of u de tafel met of zonder houtnerf wil. Wat u ook kiest: met deze tafel zal uw eethoek de plek worden waar dineren en borrelen iedere keer weer een feestje wordt.

 

Eettafel IL 5564 is verkrijgbaar vanaf 1615,-

Maatwerk in meubels

Meubels zijn meer dan hun ontwerp. Daarom beschouwt Interliving elk meubel als maatwerk en spreekt het vanzelf dat u talrijke opties hebt in exclusieve stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking. Deze werkwijze garandeert u van meubelstukken met eigenheid. 

Individueel interieur​

Om te komen tot een tot een comfortabel, elegant en eigenzinnig interieur dat u elke dag een glimlach bezorgt, staan specialisten in de vertrouwde woonwinkel in uw regio u met raad en daad terzijde. Samen met u creëren zij een interieur, dat u elke dag weer blij maakt, omdat de meubels bij u passen, uw individuele karakter wordt weerspiegeld en de kwaliteit uitmuntend is.

Garantie op kwaliteit​

De kwaliteit van elk Interliving-meubelstuk is tastbaar vanaf de eerste aanraking. Wij geven u met een gerust hart standaard 5 jaar garantie op onze meubels. Want jarenlang zorgeloos genieten staat bij Interliving voorop. Het volgen van onze onderhoudstips draagt daaraan bij.

 

Interliving. Overduidelijk: made voor me.